.logoal_copy_1.
   
 

Rregjistri i Subjekteve Financiare Jobankare

"UNION FINANCIAR TIRANĖ" Sh.p.k.
Drejtori: Elton ĒOLLAKU
Adresa: Bulevardi “ZOG  I”, pallati EDICOM, pėrballė Stacionit tė Trenit, Tiranė.
Numri dhe data e Licencės: Nr.1; Dt:08.12.1999

Tel: +355 4 2250 653
Faks : +355 4 2250 654
E-mail: correspondence@unionifinanciar.com .
Web site: www.unionifinanciar.com


"POSTA SHQIPTARE" Sh.a.
Drejtori
Adresa: Rruga "Reshit Ēollaku", Nr. 4, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.3; Dt:18.04.2001

Tel: +355 4 2258 828
Faks : +355 4 2259 770
E-mail: posta @postashqiptare.al    
Web site: www.postashqiptare.al


"CREDINS LEASING" Sh.a.
Drejtori: Elion MARTINI
Adresa: Rruga "Nikolla Tupe", Nr. 5, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.4; Dt:13.06.01

Tel: +355 4 2234 096
Faks : +355 4 2222 916 
E-mail: info @credins.com  
Web site: www.credins.com  


"AK - INVEST" Sh.a.
Drejtori: Ilir ADILI
Adresa: Rruga "Ded Gjon Luli", Nr. 2/3, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.7; Dt:03.12.03

Tel: +355 4 2240 147
Fax: +355 4 2274 743
E – mail:         
Website:
   www.ak-invest.net


"NOA" Sh.a.
Drejtori: Herjola SPAHIU, Perlat SULAJ
Adresa: Sheshi Karl Topia, Kompleksi 127, Kulla3, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.9; Dt:06.06.2007

Tel: +355 4 2268 180 / 2246 267
Fax: +355 4 2246 268
E – mail:          
Website:   


"FONDI BESA" Sh.a.
Drejtori: Bajram MUĒA
Adresa: Rruga "Brigada VIII", Pall. 5, Pranė ish Bllokut, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.10; Dt:26.12.2008

Tel: +355 4 2253 841 / 2252 913
Fax: +355 4 2253 836
E – mail: mfi@besa.org.al           
Website: www.fondibesa.com

 

"FINAL" Sh.a.
Drejtori: Majlinda GJATA
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 2, rruga “Papa Gjon Pali II”, pallati 11/1, shkalla 1, apartamenti 16, kati 5, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.11, Dt: 20.02.2009

Tel/fax: +355 4 2262 271 / 2
              +355 4 4814 455 
E – mail: info@fin.al          
Website: www.fin.al

"SHOQĖRIA E PARĖ FINANCIARE E ZHVILLIMIT – FAF" Sh.a.
Drejtori: Uarda HOTI
Adresa: Rruga “Dervish Hima”, vila nr. 4, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.12, Dt: 20.03.2009

Tel: +355 4 2232 937 / 2224 638
Faks: +355 4 2226027
E – mail:          
Web site: 
 

"RAIFFEISEN LEASING" Sh.a.
Drejtori: Ankleida SHEHU
Adresa: Bulevardi "Bajram Curri", ETC, Kati 10, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.13, Dt: 15.07.2009

Tel: +355 4 2274 920
Faks: +355 68 20 96 346   
E – mail:          
Website:
 www.raiffeisen-leasing.al

"TIRANA LEASING" Sh.a.
Drejtori: Fatos ALIAJ
Adresa: Rruga “Ibrahim Rugova”, vila 1/1, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.14, Dt: 11.12.2009

Tel: +355 4 2258 458 / 479
Faks: 
E – mail:          
Website:

"EASYPAY" Sh.p.k.

Drejtori: Lindita SHOMO
Adresa: Rruga "Ibrahim Rugova", kompleksi "Green Park", Kulla 1, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.15, Dt: 21.12.2009

Tel: +355 4 2264 982
Faks: +355 4 2278 950
E – mail:          
Website:
www.easypay.al

"LANDESLEASE" Sh.a.
Drejtori: Luljeta RODONI
Adresa: Rruga "Themistokli Gėrmenji", Pallati "Sefbi", Nr. 10, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.16, Dt: 24.12.2009

Tel: +355 4 2271 050
Faks: +355 4 2251 038
E – mail:          
Website: 

"VISIONFUND ALBANIA" Sh.p.k.
Drejtori: Ervin PEĒUNI
Adresa: Rruga "Ibrahim Rugova", pll. 26, kati III, PO Box 1725, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.17, Dt: 30.12.2009

Tel: +355 4 2248 668 
Faks: +355 4 2248 668
E – mail:            
Website:    

"CAPITAL INVEST" Sh.a.
Drejtori: Gėzim BALISHA  
Adresa: Rruga “Ymer Kurti”, Qendra e Biznesit Olympia,
Kati i dyte, Tiranė.
Numri dhe data e Licencės: Nr.19, Dt: 04.08.2010

Tel: +355 4 2363 003
Fax:+355 4 2363 003              
E – mail:
 info@capitalinvest-ifm.com            
Website: www.capitalinvest-ifm.com 

"TRANZIT" Sh.a.
Drejtori: Andi BALLTA 
Adresa: Rruga "Dėshmorėt e 4 Shkurtit", Sky Tower, kati 7, apt. 2, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.20, Dt: 04.08..2010

Tel: +355 4 2247 022
Faks: 
E – mail:              
Website:

"ALBANIA FACTORING SERVICES" Sh.a.
Drejtori: Gert PESHKATARI
Adresa: Rruga "Abdyl Frashėri", Pallati Hekla, kati 2, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 21, Dt: 04.11.2010

Tel: +355 4 2254 057
Faks: +355 4 2400 359
E – mail: 
info@factoringalbania.al            
Website: www. factoringalbania.al  

"M-PAY" Sh.p.k.
Drejtori : Ludovic LAVENTURE  
Adresa : Blvd" Dėshmorėt e Kombit", Kullat Binjake, Kulla 1/11, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės : Nr. 22, Dt: 31.05.2011

Tel: +355 4 2280 469
Faks: +355 4 2280 467
E – mail:
 info@mpay.al              
Website: www.mpay.al 

"OMNIFACTOR" Sh.p.k.
Drejtori : Genci KUSHTA  
Adresa : Rruga “Vaso Pasha“, pallati 13/1, kati 2, Tiranė
Numri dhe data e Licencės : Nr. 23, Dt: 29.06.2011

Tel: +355 4 2230 193 / 2222 413
Faks: +355 4 2230 193
E – mail:
 info@omnifactor.al             
Website: www.omnifactor.al

"PLATINIUM INVESTMENT" Sh.p.k.
Drejtori : Andri KASNECI  
Adresa : Rruga "Papa Gjon Pali II", ABA Business Center, kati 13, nr. 1302, Tiranė
Numri dhe data e Licencės : Nr. 25, Dt: 26.06.2012

Tel: +355 4 4538 092
Faks: 
E – mail:
 info@platiniuminvestment.com             
Website: www.platiniuminvestment.com  

 

"PROFACTORING ALBANIA" Sh.p.k.
Drejtori : Endrit BEQAJ  
Adresa : Bulevardi "Zogu I Parė", Pallati Kirschberger, nr. 6, kati 8, apt. 29, pranė Cirkut, Tiranė
Numri dhe data e Licencės : Nr. 27, Dt: 28.03.2013

Tel: +355 4 2243 499
Faks: +355 4 2272 678
Mob: 068 20 21639
E – mail:
 info@profactoring.al             
Website: http://www.profactoring.al/

  

"PORSCHE LEASING" Sh.p.k.
Drejtori: Andreas KRAUSLER dhe Dejan PAVLOVIC
Adresa : Autostrada Tiranė-Durrės, Km. 3, Mėzez, Tiranė
Numri dhe data e Licencės : nr. 28, datė 29.10.2013

Tel: +355 4 4500 828
Faks: +355 4 4500 829
Mob: 069 20 57 233

E – mail:              
Website:

 

"ALBANIA LEASING" Sh.a.
Drejtori: Fatmir SULO
Adresa : Rruga "Asim Zeneli", nr. 12, kati 2, Tiranė
Numri dhe data e Licencės : nr. 29, datė 21.04.2014 

Tel: +355 4 4500 394
Faks: +355 4 4500 395
Mob: +355 069 20 88 113

E – mail: fatmir.sulo@albanialeasing.com             
Website: www.albanialeasing.com

 

 

Rregjistra te Tjerė

Copyright © 2004-2012 Banka e Shqipėrisė. Tė gjitha tė drejtat tė rezervuara.