Kalendari i festave zyrtare për vitin 2018

Bankat janë të mbyllura ditëve të shtuna dhe të diela si dhe në ditët e festave zyrtare në vijim.

01 janar 2018
Festat e Vitit të Ri
02 janar 2018
Festat e Vitit të Ri
14 mars 2018
Dita e Verës
22 mars 2018
Dita e Nevruzit
01 prill 2018
E diela e Pashkëve Katolike*
02 prill 2018
Pushim zyrtar nga E diela e Pashkëve Katolike
08 prill 2018
E diela e Pashkëve Ortodokse*
09 prill 2018
Pushim zyrtar nga E diela e Pashkëve Ortodokse
01 maj 2018
Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve
14 qershor 2018
Dita e Bajramit të Madh**
21 gusht 2018
Dita e Kurban Bajramit
05 shtator 2018
Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
28 nëntor 2018
Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29 nëntor 2018
Dita e Çlirimit
08 dhjetor 2018
Dita Kombëtare e Rinisë*
10 dhjetor 2018
Pushim zyrtar nga Dita Kombëtare e Rinisë
25 dhjetor 2018
Krishtlindjet
 
*Në rastet kur festat zyrtare bie në ditët e pushimit javor (e shtunë ose e diel), dita e hënë është ditë pushimi.

**Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.


Përditësuar më 22 shkurt 2018

 

Për të vizituar faqen e vjetër të internetit, klikoni këtu