Kalendari i festave zyrtare për vitin 2022

Bankat janë të mbyllura ditëve të shtuna dhe të diela si dhe në ditët e festave zyrtare në vijim.

 

01 janar 2022
Festat e Vitit të Ri*
02 janar 2022
Festat e Vitit të Ri*
14 mars 2022
Dita e Verës
22 mars 2022
Dita e Nevruzit
17 prill 2022
E diela e Pashkëve Katolike*
24 prill 2022
E diela e Pashkëve Ortodokse*
01 maj 2022
Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve*
02 maj 2022
Dita e Bajramit të Madh**
09 korrik 2022
Dita e Kurban Bajramit**
05 shtator 2022
Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
28 nëntor 2022
Dita Flamurit dhe e Pavarësisë*
29 nëntor 2022
Dita e Çlirimit*
08 dhjetor 2022
Dita Kombëtare e Rinisë
25 dhjetor 2022
Krishtlindjet*
 
*Në rastet kur festat zyrtare bie në ditët e pushimit javor (e shtunë ose e diel), dita e hënë është ditë pushimi.

**Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.