BANKA E SHQIPËRISË

NJOFTIM PËR SHTYP
Guvernatori i Bankës së Shqipërisë z. Gent Sejko, leksion publik on-line të organizuar nga Shkolla Ekonomike dhe Shkencave Politike të Londrës (LSE), 7 tetor, ora 17.00

Data e publikimit: 04.10.2021

 

Ditën e enjte, datë 7 tetor 2021, ora 17.00, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë z. Gent Sejko mbajti një leksion publik on-line të organizuar nga Shkolla Ekonomike dhe Shkencave Politike të Londrës (LSE) me temë: “Planning for the Post-COVID world: central bank policies in emerging economies”.

Leksioni ishte i hapur dhe i aksesueshëm në link-un: https://lse.zoom.us/webinar/register/WN_PIoUo3ItR4OxIMcuAVGfXw