.logoal_copy_1.
   
 

ISIN: AL0174NF2Y19 Nr. i ankandit: 174
Dt. e ankandit: 20.04.2017
Dt. e emetimit: 24.04.2017
Dt. e maturimit: 24.04.2019
Lloji i Obligacionit: 2 (vjecar) FIKS 
Shuma e shpallur: 5,000,000,000 
Kuponi Indikativ: 2.20 % 
Datat e pageses:  24.10.2017 - 24.10.2018
24.04.2018 - 24.04.2019
Kėrkuar  Pranuar 
Nr. i kėrkesave konkuruese  14  12 
Totali (lek)  5,855,100,000  5,000,000,000 
Kuponi    2.25000000 %
Yield-i maksimal  2.35000000 % 2.25000000 %
Yield-i minimal  1.90000000 % 2.25000000 %
 
Konkuruese  Jo Konkuruese 
Prorata  48.30 %

ISIN: AL0173NF2Y19 Nr. i ankandit: 173
Dt. e ankandit: 15.03.2017
Dt. e emetimit: 17.03.2017
Dt. e maturimit: 17.03.2019
Lloji i Obligacionit: 2 (vjecar) FIKS 
Shuma e shpallur: 4,800,000,000 
Kuponi Indikativ: 2.95 % 
Datat e pageses:  17.09.2017 - 17.09.2018
17.03.2018 - 17.03.2019
Kėrkuar  Pranuar 
Nr. i kėrkesave konkuruese  18 
Totali (lek)  8,462,300,000  4,800,000,000 
Kuponi    2.63000000 %
Yield-i maksimal  2.89000000 % 2.63000000 %
Yield-i minimal  2.39000000 % 2.63000000 %
 
Konkuruese  Jo Konkuruese 
Prorata  31.45 %
ISIN: AL0172NF2Y19 Nr. i ankandit: 172
Dt. e ankandit: 15.02.2017
Dt. e emetimit: 17.02.2017
Dt. e maturimit: 17.02.2019
Lloji i Obligacionit: 2 (vjecar) FIKS 
Shuma e shpallur: 5,000,000,000 
Kuponi Indikativ: 3.60 % 
Datat e pageses:  17.08.2017 - 17.08.2018
17.02.2018 - 17.02.2019
Kėrkuar  Pranuar 
Nr. i kėrkesave konkuruese  17 
Totali (lek)  9,916,600,000  5,000,000,000 
Kuponi    3.35000000 %
Yield-i maksimal  4.80000000 % 3.35000000 %
Yield-i minimal  3.00000000 % 3.35000000 %
 
Konkuruese  Jo Konkuruese 
Prorata  83.88 % 100.00 %

 Lista e Ankandeve tė Obligacioneve

 

Marrėveshje dhe Udhėzime
Copyright © 2004-2017 Banka e Shqipėrisė. Tė gjitha tė drejtat tė rezervuara.