.logoal_copy_1.
   
 

Vendime tė Kėshillit Mbikėqyrės mbi normėn bazė tė interesit - 2010

 


Nė mbledhjen e tij tė datės 22.12.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,00 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 22.12.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 22.12.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,00 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 22.12.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 22.12.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,00 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 22.12.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 24.11.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,00 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 24.11.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 29.09.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,00 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 26.10.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 30.09.2009, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,75 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 30.09.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 29.09.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,00 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 29.09.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 31.08.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,00 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 31.08.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 28.07.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė ulė me 0.25 pikė pėrqindjeje normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta). Norma e interesit tė marrėveshjeve tė riblerje...
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 28.07.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 30.06.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,25 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 30.06.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 26.05.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,25 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 26.05.2010
Nė mbledhjen e tij tė datės 28.04.2010, Kėshilli Mbikėqyrės i Bankės sė Shqipėrisė vendosi tė mbajė tė pandryshuar normėn e interesit tė marrėveshjeve tė riblerjes dhe tė anasjellta tė riblerjes (REPO dhe REPO tė anasjellta), nė nivelin 5,25 pėr qind....
Publikuar nga Departamenti i Marrėdhėnieve me Jashtė, Integrimit Evropian dhe Komunikimit nė 28.04.2010

Copyright © 2004-2017 Banka e Shqipėrisė. Tė gjitha tė drejtat tė rezervuara.