.logoal_copy_1.
   
 

Regjistri i bankave  

Banka Raiffeisen sh.a.
Drejtori: Christian CANACARIS
Adresa: Blv. "Bajram Curri", European Trade Center, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.2/1998 Dt:11.01.1999

Tel: 2226699, 2224540, 2222669, 2225416
Faks: 2275599, 2223587, 2223695, 2224051
Web: http://www.raiffeisen.al/

 

Banka e Bashkuar e Shqipėrisė sh.a.
Drejtori
: Muhamed PRLJA
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 7, rruga "Dritan Hoxha", Ndėrtesa nr. 11, Hyrja 3, kodi postar 1023, Tiranė. 
Numri dhe data e Licencės: Nr.3/1998; Dt:11.01.1999
Tel: 2404575, 2404576, 2404577
Faks: 2404558
Web: http://www.uba.com.al/

 

Veneto Banka sh.a.
Drejtori: Pierluigi CAFERRI 
Adresa: Blv. "Dėshmorėt e Kombit" Ndėrtesat Kullat Binjake, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.5/1998; Dt:11.01.1999
Tel: 228035, 2280352, 2280353, 2280354, 2280355
Faks: 2280356
E-mail: info@venetobanca.al
Web: http://www.venetobanka.al/Banka Kombėtare Tregtare sh.a.
Drejtori: Seyhan PENCABLIGIL
Adresa: Bulevardi "Zhan D'ark", Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.6/1998; Dt:11.01.1999
Tel: 2250955
Faks: 2250956
Web: http://www.bkt.com.al/

Banka Tirana sh.a.
Drejtori: Dritan MUSTAFA
Adresa: Rruga “Ibrahim Rugova”, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.7; Dt:12.09.1996
Tel: 2269616, 2233441  
Faks: 2233417, 2369707
Web: http://www.tiranabank.al/


Banka NBG Albania sh.a.
Drejtori: Ioannis AGATHOS
Adresa: Rr. e Durrėsit, Godina Comfort, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.8; Dt:25.11.1996
Tel: 2233623, 2233624
Faks: 2233613
Web: http://www.nbgbank.al/


Banka Ndėrkombėtare Tregtare sh.a.
Drejtori: Gideon Van Den BROEK
Adresa: Qendra e Biznesit, Rruga "Murat Toptani", Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.9; Dt:20.02.1997
Tel: 2254372, 2256254
Faks: 2254368
Web: http://www.icbank-albania.com/


Banka Alpha Albania sh.a.
Drejtori: Periklis DROUGKAS
Adresa: Rruga e Kavajės, G-KAM Business Center, kati II, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.10; Dt:07.01.1998
Tel: 2278511
Faks: 2237072
Web: http://www.alphabank.al/


Banka Intesa Sanpaolo Albania sh.a.
Drejtori: Silvio PEDRAZZI 
Adresa: Rruga "Ismail Qemali", Nr. 27, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.11; Dt:10.08.1998
Tel: 2276000, 2248767
Faks: 2248762
Web: http://www.intesasanpaolobank.al/


Banka Procredit sh.a.
Drejtori: Adela LEKA
Adresa: Rruga “Dritan Hoxha”, Nd. 92, H. 15, Njėsia Bashkiake nr. 11, Kodi Postar 1026 , Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.12; Dt:15.03.1999
Tel: 2271272, 2271273, 2271274, 2271275
Fax : 2271276
Web: http://www.procreditbank.com.al/


Banka Amerikane e Investimeve sh.a.
Drejtori: Andi BALLTA
Adresa: Rruga e Kavajės, "Tirana Tower", Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.14; Dt:28.10.1999
Tel: 2258755, 2258756, 2258757, 2258758, 2258759, 2258760
Fax : 2258752
Web: http://www.abi.al/


Banka e Kreditit tė Shqipėrisė sh.a.
Drejtori: Sherine KAMEL
Adresa
: Rruga "Perlat Rexhepi", Al-Kharafi Group Adm. Build. Kati 1&2, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.15; Dt:28.08.2002
Tel: 2272168, 2272162
Faks: 2272162

Banka Credins sh.a.
Drejtori: Maltin KORKUTI
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 5, rruga "Vaso Pasha", Nr. 8, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.16; Dt:31.03.2003
Tel: 2222916, 2234096
Fax : 2222916
Web: http://www.bankacredins.com/

Banka Société Générale Albania sh.a.
Drejtori: Frédéric BLANC
Adresa: Blv. "Dėshmorėt e Kombit" Kullat Binjake, Kulla I, Kati 9, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.17; Dt:16.02.2004

Tel: 2280442; 2280443
Faks: 2280441
E-mail:info@societegenerale.al
Web: http://societegenerale.al/

Banka Union s h.a.
Drejtori: Gazmend KADRIU
Adresa: Bulevardi "Zogu i I", Pall 13 katėsh, Pėrballė stacionit tė trenit, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.18; Dt: 09.01.2006

Tel: 2250653
Faks: 2250654
Web: http://www.unionbank.com.al/

Banka e Parė e Investimeve, Albania sh.a.
Drejtori: Bozhidar TODOROV
Adresa: Bulevardi "Dėshmorėt e Kombit", Kullat Binjake, Kulla 2, kati 14 &15, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.19; Dt:06.07.2007
Tel: 2256423, 2256424, 2280210
Faks: 2256422
Web: http://www.fibank.al/

 

Rregjistra te Tjerė

Copyright © 2004-2017 Banka e Shqipėrisė. Tė gjitha tė drejtat tė rezervuara.