.logoal_copy_1.
   
 

Rregjistri i Subjekteve Financiare Jobankare

"UNION FINANCIAR TIRANĖ" Sh.a.
Drejtori: Elton ĒOLLAKU
Adresa: Rruga "Ismail Qemali", nr. 32, kati 3, kodi postar 1019, Njėsia Bashkiake nr. 5 , Tiranė.
Numri dhe data e Licencės: Nr.1; Dt:08.12.1999

Tel: +355 4 2250 653
Faks : +355 4 2250 654
E-mail: correspondence@unionifinanciar.com .
Web site: www.unionifinanciar.com


"POSTA SHQIPTARE" Sh.a.
Drejtori:  
Adresa: Rruga "Reshit Ēollaku", Nr. 4, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.3; Dt:18.04.2001

Tel: +355 4 2258 828
Faks : +355 4 2259 770
E-mail: posta @postashqiptare.al    
Web site: www.postashqiptare.al

"AK - INVEST" Sh.a.
Drejtori: Ilir ADILI
Adresa: Rruga "Ded Gjon Luli", Nr. 2/3, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.7; Dt:03.12.2003

Tel: +355 4 2240 147
Fax: +355 4 2274 743
E – mail:         
Website:
 www.ak-invest.net 


"NOA" Sh.a.
Drejtori: Herjola SPAHIU
Adresa: Rruga "Tish Dahia", pranė Komunės sė Parisit, Kompleksi "Haxhiu" (Kika 2), pallati nr. 2, kati 1, Njėsia Bashkiake nr. 5, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.9; Dt:06.06.2007

Tel: +355 4 2403 764
Fax:  
Mob: 068 40 01403
E – mail: info@noa.com.al          
Website: www.noa.com.al   


"FONDI BESA" Sh.a.
Drejtori: Bajram MUĒA
Adresa: Rruga "Brigada VIII", Pall. 5, Pranė ish Bllokut, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.10; Dt:26.12.2008

Tel: +355 4 2253 841 / 2252 913
Fax: +355 4 2253 836
E – mail: mfi@besa.org.al           
Website: www.fondibesa.com

 

"FINAL" Sh.a.
Drejtori: Majlinda GJATA
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 2, rruga “Papa Gjon Pali II”, pallati 11/1, shkalla 1, apartamenti 16, kati 5, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.11, Dt: 20.02.2009

Tel/fax: +355 66 4061823
              +355 4 4814 455 
E – mail: info@fin.al          
Website: www.fin.al

"SHOQĖRIA E PARĖ FINANCIARE E ZHVILLIMIT – FAF" Sh.a.
Drejtori: Dashmir QELI 
Adresa: Rruga “Dervish Hima”, vila nr. 4, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.12, Dt: 20.03.2009

Tel: +355 4 2232 937 / 2224 638
Faks: +355 4 2226 027
E – mail:          
Web site: 
 

"RAIFFEISEN LEASING" Sh.a.
Drejtori: Ankleida SHEHU
Adresa: Bulevardi "Bajram Curri", ETC, Kati 10, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.13, Dt: 15.07.2009

Tel: +355 4 2274 920
Faks: +355 68 20 96 346   
E – mail:          
Website:
 www.raiffeisen-leasing.al

"LANDESLEASE" Sh.a.
Drejtori: Dorin MARAKU
Adresa: Rruga "Ismail Qemali", pallati nr. 32, shk. 1, kati II, apartamenti 3, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.16, Dt: 24.12.2009

Tel: +355 4 2271 050
Faks: +355 4 2251 038
E – mail:          
Website: www.landeslease-al.com  

"AGRO & SOCIAL FUND" Sh.p.k.
Drejtori: Kujtim BUMĒI
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 5, rruga "Pjetėr Bogdani", pallati  23/4, kati II, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.17, Dt: 30.12.2009

Tel: +355 4 2248 668 
Faks: +355 4 2248 668
E – mail:            
Website: www.asfund.org    

"CAPITAL INVEST" Sh.a.
Drejtori: Gėzim BALISHA  
Adresa: Njėsia Administrative nr. 5, rruga “Pjetėr Bogdani”, objekti nr. 7, Tiranė.
Numri dhe data e Licencės: Nr.19, Dt: 04.08.2010

Tel: +355 4 2363 003
Fax:+355 4 2363 003              
E – mail:
 info@capitalinvest-ifm.com            
Website: www.capitalinvest-ifm.com 

"TRANZIT" Sh.a.
Drejtori: Andi BALLTA 
Adresa: Rruga e Kavajės, ndėrtesa nr. 59, kati 3, kodi postar 1001, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr.20, Dt: 04.08..2010

Tel: +355 4 2247 022
Faks: 
E – mail:              
Website:

"ALBANIAN FACTORING SERVICES" Sh.a.
Drejtori: Gert PESHKATARI
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 9, rruga "Zenel Baboci", Ndėrtesa nr. 8, kati 7, ap. 32, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 21, Dt: 04.11.2010

Tel: +355 4 2254 057
Faks: +355 4 2400 359
E – mail: 
info@factoringalbania.al            
Website: www. factoringalbania.al  

"M-PAY" Sh.p.k.
Drejtori : Ludovic LAVENTURE  
Adresa : Njėsia Administrative nr. 5, Blvd" Dėshmorėt e Kombit", Kullat Binjake, Kulla 1/11, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės : Nr. 22, Dt: 31.05.2011

Tel: +355 4 2280 469
Faks: +355 4 2280 467
E – mail:
 info@mpay.al              
Website: www.mpay.al 

"OMNIFACTOR" Sh.p.k.
Drejtori : Everest MUSTA  
Adresa : Rruga "Panorama", Kulla e Biznesit, Kodi Postar 1016, Njėsia Bashkiake nr. 9, Tiranė
Numri dhe data e Licencės : Nr. 23, Dt: 29.06.2011

Tel: +355 4 2230 193 / 2222 413
Faks: +355 4 2230 193
E – mail:
 info@omnifactor.al             
Website: www.omnifactor.al

"PLATINIUM INVESTMENT" Sh.p.k.
Drejtori : Andri KASNECI  
Adresa : Rruga "Papa Gjon Pali II", ABA Business Center, kati 19, nr. 1901, Tiranė
Numri dhe data e Licencės : Nr. 25, Dt: 26.06.2012

Tel: +355 4 4501 888
Mob.: +355 69 40 48666

E – mail: info@platiniuminvestment.com             
Website: www.platiniuminvestment.com ; www.oxtrade.al  

"TIRANA FACTORING & LEASE" Sh.a.
Drejtori : Endrit BEQAJ  
Adresa: Bulevardi "Zogu I Parė", Pallati Kirschberger, nr. 6, kati 8, apt. 29, pranė Cirkut, Tiranė
Numri dhe data e Licencės: Nr. 27, Dt: 28.03.2013

Tel: +355 4 2243 499
Faks: +355 4 2272 678
Mob: 068 20 21639
E – mail:
 info@tfl.al             
Website: www.tfl.al/

"PORSCHE LEASING" Sh.p.k.
Drejtori: Andreas KRAUSLER, Dejan PAVLOVIC, Marjola Gurma
Adresa : Autostrada Tiranė-Durrės, Km. 7, rruga "Monun", Kashar, Tiranė
Numri dhe data e Licencės : nr. 28, datė 29.10.2013

Tel: +355 4 4500 828
Faks: +355 4 4500 829
Mob: 069 20 57233

E – mail: info@porscheleasing.al              
Website:

 

 

 

 

 

 

"ALBANIA LEASING" Sh.a.
Drejtori: Fatmir SULO 
Adresa : Rruga "Asim Zeneli", nr. 12, kati 2, Tiranė
Numri dhe data e Licencės : nr. 29, datė 21.04.2014

            Tel: +355 4 4500 394
            Faks: +355 4 4500 395
            Mob: +355 69 20 88113

            E – mail: fatmir.sulo@albanialeasing.com             
            Website: www.albanialeasing.com/

"VODAFONE M-PESA" Sh.p.k. (Pezulluar licenca)
Drejtori: Elona LEKLOTI
Adresa: Autostrada Tiranė-Durrės, rruga "Pavarėsia", nr. 61, Kashar, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 31; Dt: 25.03.2015

Tel:
Faks:
Mob: 069 20 90090

E – mail:
Website: www.vodafone.al/m-pesa

"IUTECREDIT ALBANIA" Sh.a.
Drejtori: Akan AJDINI
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 10, rruga e Durrėsit, ndėrtesa nr. 6, nr. pasurie 2/131, zona kadastrale 8330, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 32; Dt: 31.03.2015

Tel: +355 4 2239 111
Faks: +355 4 2239 111
Mob: 

E – mail: info@iutecredit.al                
Website: www.iutecredit.al      

"AGRO PARTNER" Sh.p.k.
Drejtori: Artur HAJDARI
Adresa: Lagja "Loni Dhamo", rruga "Uan Kondakēiu", godina nr. 56, Lushnje;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 33; Dt: 26.06.2015

Tel:
Faks: 
Mob: 068 46 20802, 068 20 58504

E – mail:                
Website:      

  

"CRIMSON FINANCE FUND ALBANIA" Sh.p.k.
Drejtori: Eugen LIĒI
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 9, rruga "Bardhok Biba", Godina e Vjetėr Tirana, hyrja 1, kati 2, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 34; Dt: 02.10.2015

Tel:
Faks: 
Mob: 069 20 95751

E – mail: eugen.lici@crimsoncapital.org               
Website:     

"EASYPAY" Sh.p.k.

Drejtori: Lindita SHOMO
Adresa: Rruga "Ismail Qemali", Njėsia Bashkiake nr. 5, Godina 30, apartamenti 7, kati 3, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 35, Dt: 16.11.2015

Tel: +355 4 2264 982
Faks: +355 4 2278 950
E – mail:          
Website:
www.easypay.al

"KASTRATI" Sh.p.k.
DrejtoriRamazan HODA
Adresa : Lagj a 14, rruga Tirana, pranė Gjykatės sė Apelit, Shkozet, Durrės;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 36; Dt: 10.03.2016

Tel: +355 5 2293 205
Faks: 
E – mail: rh@kastrati-group.com          
Website:

 

"PAY AND GO" Sh.p.k.
Drejtori: Otar MGELADZE
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 11, rruga "Lord Bajron", ndėrtesa 15/2, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 37; Dt: 18.03.2016

Tel: +355 4 4502 030
Faks: 
Mob: 

E – mail:                
Website: www.payandgo.al     

"MICRO CREDIT ALBANIA" Sh.a.
Drejtori: Elda IBRO dhe Andis GJOKA
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 9, Bulevardi "Zogu i Parė", rruga "Maliq Muēo", nr. 1, Qendra e Biznesit Star, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 38; Dt: 09.05.2016

 

 

 

 

 

 

T el:
Faks:
Mob: 068 20 20143

E – mail: info@mca.al; e.ibro@mca.al  
Website:

"ALBANIAN FINANCIAL INSTITUTION" Sh.p.k.
Drejtori: Arta GURABARDHI
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 2, rruga "Themistokli Gėrmenji", pallati pėrballė RTSH, kati 1, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 39; Dt: 30.05.2016

Tel:
Faks:
Mob: 066 20 77246

E – mail: 
Website:

"RAEA FINANCIAL SERVICES" Sh.p.k.
Drejtori: Armando MOSHO
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 5, rruga "Pjetėr Bogdani", nr. 13, kati 1, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 40; Dt: 9.10.2017

Tel:
Faks:
Mob: 068 20 36318

E – mail: inf@raeafinancialservices.com
Website: www.raeafinancialservices.com

 

"MOGO ALBANIA" Sh.a.
Drejtori: Alkion ELEZI
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 2, rruga e Elbasanit, pallati Edil AL-IT, American 2, Office 201, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 41; Dt: 10.11.2017

 

Tel:
Faks:
Mob: 068 40 52388

E – mail: alkion.elezi@mogo.al 
Website:

 

"KREDO FINANCE" Sh.p.k.
Drejtori: Arlinda MUJA
Adresa: Njėsia Bashkiake nr. 5, rruga "Prokop Mima", Qendra Pajton, 1, 7, Tiranė;
Numri dhe data e Licencės: Nr. 42; Dt: 22.11.2017

 

Tel:
Faks:
Mob: 068 40 29909

E – mail: 

Website:

 

Rregjistra te Tjerė

Copyright © 2004-2017 Banka e Shqipėrisė. Tė gjitha tė drejtat tė rezervuara.