.logoal_copy_1.
   
 

Blerje e suportit vjetor tė produktit “McAfee Endpoint Protection Advanced Suite” – 450 licenca dhe “McAfee Complete Data Protection” – 80 licenca si dhe blerja e 50 licensave shtesė tė produktit "McAfee Endpoint Protection Advanced Suite"

Banka e Shqipėrisė kėrkon tė realizojė objektin e prokurimit: “Blerje e suportit vjetor tė produktit “McAfee Endpoint Protection Advanced Suite” – 450 licenca dhe “McAfee Complete Data Protection” – 80 licenca si dhe blerja e 50 licensave shtesė tė produktit "McAfee Endpoint Protection Advanced Suite”

Banka e Shqipėrisė fton kandidatėt e interesuar, tė marrin pjesė nė procedurėn e prokurimit “Tender i hapur kombėtar”, pėr realizimin e objektit tė prokurimit si mė sipėr, me fond limit 1 ,798,000 Lekė ,

Blerje e njė pajisje pirun elektrik, pėr nevojat e Bankės sė Shqipėrisė

Banka e Shqipėrisė kėrkon tė realizojė objektin e prokurimit: “Blerje e njė pajisje pirun elektrik, pėr nevojat e Bankės sė Shqipėrisė”

Banka e Shqipėrisė fton kandidatėt e interesuar, tė marrin pjesė nė procedurėn e prokurimit “Tender i hapur kombėtar”, pėr realizimin e objektit tė prokurimit si mė sipėr, me fond limit  1 ,970,000 Lekė ,

Sigurimi i pronės pėr disa objekte tė Bankės sė Shqipėrisė, pėr njė periudhė njė vjeēare

Banka e Shqipėrisė kėrkon tė realizojė objektin e prokurimit: “Sigurimi i pronės pėr disa objekte tė Bankės sė Shqipėrisė, pėr njė periudhė njė vjeēare”

Banka e Shqipėrisė fton kandidatėt e interesuar, tė marrin pjesė nė procedurėn e prokurimit “Tender i hapur kombėtar”, pėr realizimin e objektit tė prokurimit si mė sipėr, me fond limit  6 ,384,000 Lekė ,

Realizimi i lidhjes online ndėrmjet godinave tė Bankės sė Shqipėrisė, pėr njė periudhė njė vjeēare

Banka e Shqipėrisė kėrkon tė realizojė objektin e prokurimit: “Realizimi i lidhjes online ndėrmjet godinave tė Bankės sė Shqipėrisė, pėr njė periudhė njė vjeēare”

Banka e Shqipėrisė fton kandidatėt e interesuar, tė marrin pjesė nė procedurėn e prokurimit “Tender i hapur kombėtar”, pėr realizimin e objektit tė prokurimit si mė sipėr, me fond limit 8,000,000 Lekė ,

Upgrade i sistemit tė Regjistrit tė Kredive tė Bankės sė Shqipėrisė

Banka e Shqipėrisė kėrkon tė realizojė objektin e prokurimit: “

Upgrade i sistemit tė Regjistrit tė Kredive tė Bankės sė Shqipėrisė”

Banka e Shqipėrisė fton kandidatėt e interesuar, tė marrin pjesė nė procedurėn e prokurimit “Tender i hapur nderkombėtar”, pėr realizimin e objektit tė prokurimit si mė sipėr, me fond limit 30 ,000,000 Lekė ,

 

 

 

 

 

   S hėrbimi vjetor i mirėmbajtjes dhe riparimit tė sistemit ‘Autoclear’ tė mbrojtjes elektronike nė objektet dhe degėt e Bankės se Shqipėrisė

Banka e Shqipėrisė kėrkon tė realizojė objektin e prokurimit: “Shėrbimi vjetor i mirėmbajtjes dhe riparimit tė sistemit ‘Autoclear’ tė mbrojtjes elektronike nė objektet dhe degėt e Bankės se Shqipėrisė”

Banka e Shqipėrisė fton kandidatėt e interesuar, tė marrin pjesė nė procedurėn e prokurimit “Tender i hapur kombėtar”, pėr realizimin e objektit tė prokurimit si mė sipėr, me fond limit   1 ,500,000 Lekė , 

   Blerje programesh Software, pėr nevojat e Bankės sė Shqipėrisė

Banka e Shqipėrisė kėrkon tė realizojė objektin e prokurimit: “Blerje programesh Software, pėr nevojat e Bankės sė Shqipėrisė”

Banka e Shqipėrisė fton kandidatėt e interesuar, tė marrin pjesė nė procedurėn e prokurimit “Tender i hapur kombėtar”, pėr realizimin e objektit tė prokurimit si mė sipėr, me fond limit  11 ,400,500 Lekė ,

    Shėrbimi vjetor i mirėmbajtjes dhe riparimit tė motogjeneratorėve dhe stabilizatorėve tė Bankės sė Shqipėrisė

Banka e Shqipėrisė kėrkon tė realizojė objektin e prokurimit: “Shėrbimi vjetor i mirėmbajtjes dhe riparimit tė motogjeneratorėve dhe stabilizatorėve tė Bankės sė Shqipėrisė”

Banka e Shqipėrisė fton kandidatėt e interesuar, tė marrin pjesė nė procedurėn e prokurimit “Tender i hapur kombėtar”, pėr realizimin e objektit tė prokurimit si mė sipėr, me fond limit  3 ,120,000 Lekė ,

 

 

 

 

Blerje pjesė kėmbimi, mirėmbajtje dhe riparim tė automjeteve tė Bankės se Shqipėrisė, pėr njė periudhė njė vjeēare

Banka e Shqipėrisė kėrkon tė realizojė objektin e prokurimit: “Blerje pjesė kėmbimi, mirėmbajtje dhe riparim tė automjeteve tė Bankės se Shqipėrisė, pėr njė periudhė njė vjeēare”

Banka e Shqipėrisė fton kandidatėt e interesuar, tė marrin pjesė nė procedurėn e prokurimit “Tender i hapur kombėtar”, pėr realizimin e objektit tė prokurimit si mė sipėr, me fond limit  6 ,500,000 Lekė ,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rregullore:

Copyright © 2004-2017 Banka e Shqipėrisė. Tė gjitha tė drejtat tė rezervuara.