.logoal_copy_1.
   
 

Vrojtime

Banka e Shqipėrisė zhvillon disa vrojtime, me frekuencė kohore tė ndryshme, drejtuar bizneseve, konsumatorėve dhe bankave. Objektivi kryesor i tyre ėshtė t’i vijė nė ndihmė procesit tė njohjes dhe vlerėsimit tė aspekteve tė ndryshme ekonomike tė agjentėve tė ndryshėm nė ekonomi.

 

 

Kalendari i vrojtimeve, Viti 2018

Vrojtimet e Besimit

Vrojtimi

Periudha e referencės

Data e publikimit

Njėsia qė kryen vrojtimin nė terren

Vrojtimet e Besimit T1 - 2018 9 prill 2018 INSTAT
Vrojtimet e Besimit T2 - 2018 9 korrik 2018 INSTAT
Vrojtimet e Besimit T3 - 2018 8 tetor 2018 INSTAT
Vrojtimet e Besimit T4 - 2018 7 janar 2018 INSTAT
 

Vrojtimi i Aktivitetit Kreditues  

Vrojtimi

Periudha e referencės

Data e publikimit

Njėsia qė kryen vrojtimin nė terren

Aktiviteti Kreditues T4 - 2018 19 janar 2018 Banka e Shqipėrisė
Aktiviteti Kreditues T1 - 2018 20 prill 2018 Banka e Shqipėrisė
Aktiviteti Kreditues T2 - 2018 20 korrik 2018 Banka e Shqipėrisė
Aktiviteti Kreditues T3 - 2018 19 tetor 2018 Banka e Shqipėrisė

Copyright © 2004-2017 Banka e Shqipėrisė. Tė gjitha tė drejtat tė rezervuara.