.logoal_copy_1.
   
 

Vrojtimi i bizneseve dhe i konsumatorėve

Banka e Shqipėrisė, duke filluar nga viti 2002, zhvillon vrojtimin e besimit tė bizneseve (VBB) dhe vrojtimin e besimit tė konsumatorėve (VBK). Qėllimi i vrojtimeve tė besimit ėshtė tė vlerėsojnė aspekte tė ndryshme tė aktivitetit ekonomik tė bizneseve dhe tė konsumatorėve familjarė, duke ndihmuar procesin e analizave periodike tė ekonomisė dhe parashikimin afatshkurtėr. Rezultatet e vrojtimeve tė biznesit dhe tė konsumatorit pėrfaqėsojnė gjykime tė agjentėve ekonomikė mbi zhvillimet ekonomike nė tė shkuarėn dhe nė tė ardhmen. Duke filluar nga tremujori i dytė i vitit 2016 materiali Metodologjia e Vrojtimeve tė Harmonizuara tė Besimit shpjegon metodologjinė me tė cilin kryhen vrojtimet e besimit. 

 

 

2017

 

Seri kohore

  1. Industria
  2. Ndėrtimi
  3. Shėrbime
  4. Konsumatori
  5. Tregtia
  6. TNE (Treguesi i Ndjesisė Ekonomike)

 

Metodologjia:

Rezultatet sipas viteve:

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

Materiale Diskutimi:

Copyright © 2004-2017 Banka e Shqipėrisė. Tė gjitha tė drejtat tė rezervuara.