Kartëmonedha të qarkullimit

 

Seria e kartëmonedhave në qarkullim ka pesë prerje: 200, 500, 1000, 2000 dhe 5000 Lekë, me vite të ndryshme emetimi.

200 Lekë

Përmban portretin e Naim Frashërit dhe është emetuar në vitet 1996, 2001, 2007, 2012.

Më shumë

500 Lekë

Përmban portretin e Ismail Qemalit dhe është emetuar në vitet 1996, 2001, 2007, 2015.

Më shumë

1000 Lekë

Përmban portretin e Pjetër Bogdanit dhe është emetuar në vitet 1996, 2001, 2007, 2011.

Më shumë

2000 Lekë

Përmban Portretin e Mbretit Gent dhe është emetuar në vitet 2007, 2012.

Më shumë

5000 Lekë

Përmban portretin e Skënderbeut dhe është emetuar në vitet 1996, 2001, 2007, 2013.

Më shumë