30.03.2020

Vendimmarrja e Këshillit Mbikëqyrës në mbledhjen e datës 25 mars 2020

Në mbledhjen e datës 25 mars 2020, përveç vendimit për uljen e normës bazë të interesit në nivelin 0.5%,

Lexo më shumë

25.03.2020

Vendimet e politikës monetare

Sot, më 25 mars 2020, Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë mori në shqyrtim dhe miratoi Raportin e ndërmjetëm të Politikës Monetare.

Lexo më shumë

18.03.2020

Mbi urdhrin e Bankës së Shqipërisë dhe Kryeministrisë për shtyrjen e afatit të pagimit të kësteve të kredisë për biznese dhe individë

Në vijim të njoftimeve të mëparshme, në datë 17 mars 2020, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë z. Gent Sejko dhe Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, SH.T.Z Edi Rama kanë firmosur një urdhër të përbashkët

Lexo më shumë

call ajax

 

Kalendar
Festat zyrtare 2020

New Rezervoni viziten tuaj 9985

Inflacioni

NORMA BAZË E INTERESIT

  • Norma bazë e interesit 0.50% (Marrëveshje riblerje njëjavore)
  • Lehtësirat njëditore
  • Depozita njëditore 0.10%
  • Kredia njëditore 0.90%
Efektive nga:  25.03.2020

KURSI I KËMBIMIT

USD / LEK 118.75
EUR / LEK 130.66
GBP / LEK 146.25
CHF / LEK 123.30
Ndryshimi i fundit: 31.03.2020
Ora e ndryshimit: 10:22

Video Të gjitha

Foto Të gjitha