Qendra e shtypit

Në këtë rubrikë do të gjeni të pasqyruar veprimtarinë e bankës qendrore nëpërmjet njoftimeve e deklaratave për shtyp, fjalimeve, intervistave e artikujve të ndryshëm.

Gazetarët dhe lexuesit e thjeshtë që dëshirojnë informacion online nga qendra e shtypit, mund të paraqesin kërkesën e tyre duke klikuar në linkun "Regjistrohu".

NJOFTIMET NË RSS

Për të marrë njoftimet dhe informacionin mbi  veprimtarinë  e Bankës së Shqipërisë në kohë reale, ju lutemi përdorni formatin RSS.

SI TË KONTAKTOJ ZYRËN E SHTYPIT?

Për informacion shtesë apo pyetje të tjera që lidhen me veprimtarinë e Bankës, gazetarët janë të lutur të na shkruajnë në adresën [email protected]