both-h

Vlera 5 Lekë
Pesha 3.120 gr
Diametri 20 mm
Materiali çelik i veshur me nikel
Ngjyra e bardhë
Forma e sheshtë
Hedhur në qarkullim 01.01.1997 / 01.01.2001 / 19.11.2012 / 1.12.2016
Pamja e përparme Vlera nominale dhe një degë ulliri anës vlerës.
Pamja e prapme Në hark sipër "Republika e Shqipërisë" dhe në hark poshtë vitin e shtypjes së monedhës, në qendër shqiponjën e flamurit.