Prenotoni vizitën në Muzeun e Bankës së Shqipërisë

VENDNDODHJA: Muzeu ndodhet brenda ambienteve të selisë qendrore të Bankës së Shqipërisë, në sheshin "Skënderbej", nr. 1, Tiranë. Hyrja në ndërtesë bëhet nga krahu i rrugës "Ibrahim Rugova". 

RREGULLAT E HYRJES

  • Hyrja në Muze është falas.
  • Hyrja në Bankë bëhet me një dokument identifikimi. 
  • Ndalohet hyrja me aparate fotografike, aparate celularë, si dhe pajisje tjetër që mund të përdoren për fotografim apo ruajtje imazhesh, regjistrim zërash apo të dhënash të çfarëdo lloji.

ORARET E HAPJES: Jemi të hapur në ditët: e martë, e mërkurë dhe e enjte, në oraret 09:00; 11:00 dhe 14:00.

PRENOTONI VIZITËN TUAJ, DUKE PLOTËSUAR FORMULARIN E MËPOSHTËM:

Please make sure to check carefully before submitting an issue. Thank you!

 
  • Funksionet e parasë
  • Simbolika e monedhave dhe kartëmonedhave shqiptare dhe kuriozitete numizmatike
  • Banka e Shqipërisë: historia, struktura dhe procesi i vendimmarrjes
  • Banka e Shqipërisë: Roli dhe Funksionet
  • Produktet dhe shërbimet bankare
  • Roli i Bankës së Shqipërisë në ekonomi dhe politika monetare e ndjekur prej saj
  • Roli i Bankës së Shqipërisë në mbikëqyrjen e sistemit bankar shqiptar

 

Muzeu i Bankës së Shqipërisë zhvillon prezantime për nxënës, gjimnazistë dhe studentë (maksimumi 30 persona). Temat e trajtuara lidhen me çështje të ndryshme të bankingut qendror dhe edukimit financiar. Prezantimet shoqërohen edhe nga një sesion pyetje-përgjigjesh dhe zgjasin rreth një orë. 

KONTAKT
Për çdo gjë tjetër, jeni të lutur të na shkruani në adresën email: muzeu@bankofalbania.org.