BANKA E SHQIPËRISË

NJOFTIM PËR SHTYP
Konferenca e ardhshme për shtyp e Guvernatorit Sejko mbi vendimmarrjen e politikës monetare 6 maj 2020, ora 16:00

Data e publikimit: 03.05.2020

 

Në kuadër të masave për minimizimin e përhapjes së COVID-19, konferenca për shtyp e Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë për vendimmarrjen e politikës monetare, datë 6 maj 2020, ora: 16.00, do të transmetohet live në rrjetet sociale Facebook dhe Twitter të Bankës së Shqipërisë dhe studiot televizive mund ta aksesojnë online nga këto rrjete.