BANKA E SHQIPËRISË

NJOFTIM PËR SHTYP
Autoritetet Mbikëqyrëse Evropiane paralajmërojnë konsumatorët për blerjen e monedhave virtuale

Data e publikimit: 23.02.2018

 

Autoritet Mbikëqyrëse Evropiane  për titujt, bankingun, sigurimet dhe fondet  e pensionit kanë publikuar një paralajmërim për vendet e Bashkimit Evropian lidhur me rreziqet e blerjes së monedhave virtuale. Autoritetet paralajmërojnë konsumatorët se monedhat virtuale janë produkte me rrezik të lartë dhe kuadër të parregulluar dhe janë të papërshtatshme për investime, kursime apo plane pensioni.

 

 

Për të vizituar faqen e vjetër të internetit, klikoni këtu