10.08.2018

Thirrje për aplikime: Workshop-i XII i Kërkimeve Ekonomike të Evropës Juglindore, Tiranë, 6-7 dhjetor 2018

Banka e Shqipërisë ka kënaqësinë të njoftojë organizimin e Workshop-it XII të Kërkimeve Ekonomike të Evropës Juglindore, i cili do të zhvillohet në datat 6 dhe 7 dhjetor 2018, në Tiranë.

Lexo më shumë

07.08.2018

Banka e Shqipërisë publikon për konsultim publik projektligjin “Për shërbimet e pagesave në Republikën e Shqipërisë”

Banka e Shqipërisë publikon për konsultim publik projektligjin “Për shërbimet e pagesave në Republikën e Shqipërisë”.

Lexo më shumë

01.08.2018

Vendimet e politikës monetare

Sot, më 1 gusht 2018, Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë mori në shqyrtim dhe miratoi Raportin e Politikës Monetare. Pasi diskutoi mbi zhvillimet ekonomike e monetare në vend dhe mbi ecurinë e pritur të tyre, Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë vendosi:

Lexo më shumë

call ajax

Inflacioni

NORMA BAZË E INTERESIT

  • Norma bazë e interesit 1.00% (Marrëveshje riblerje njëjavore)
  • Lehtësirat njëditore
  • Depozita njëditore 0.10%
  • Kredia njëditore 1.90%
Efektive nga:  01.08.2018

KURSI I KËMBIMIT

USD / LEK 110.20
EUR / LEK 125.49
GBP / LEK 140.11
CHF / LEK 110.65
Ndryshimi i fundit: 17.08.2018
Ora e ndryshimit: 11:50

Video Të gjitha

Foto Të gjitha

Për të vizituar faqen e vjetër të internetit, klikoni këtu