BANKA E SHQIPËRISË

NJOFTIM PËR SHTYP
''Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2018''

Data e publikimit: 17.12.2018

 

Në datën 20 dhjetor 2018, me rastin e mbylljes së vitit, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko, zhvilloi një takim me publicistë të njohur, analistë të politikës dhe të ekonomisë, gazetarë të njohur të shtypit të shkruar e medias elektronike dhe përfaqësues të medias në Shqipëri.