Inflacioni: Çfarë duhet të dimë për të?

Inflacioni: Çfarë duhet të dimë për të?
Authori: Banka e Shqipërisë
Data e prodhimit: 09.02.2004
Data e shtypjes: 09.02.2004
Kategoria e materialit: Botime edukative / Broshura
Nuk është nevoja të jesh një studiues i teorisë ekonomike për të kuptuar se çfarë është inflacioni dhe për më tepër se çfarë është i aftë të shkaktojë ai. Ajo çka kuptohet rëndom ka të bëjë me faktin se atje ku ka shumë para ka rritje çmimesh