Përse duhet të keni një buxhet personal?

Përse duhet të keni një buxhet personal?
Authori: Banka e Shqipërisë
Data e prodhimit: 17.07.2006
Data e shtypjes: 17.07.2006
Kategoria e materialit: Botime edukative / Broshura
Buxheti mund të konsiderohet si hapi i parë për të arritur qëllimet tuaja financiare. Ai ju ndihmon të kontrolloni shpenzimet tuaja, duke krijuar mundësi që të shtoni kursimet. Në një farë mënyre buxheti është ndërgjegja juaj financiare. Ai tregon se sa fitoni dhe sa jeni duke shpenzuar.