Konferencat e organizuara nga Banka e Shqipërisë

Banka e Shqipërisë duke filluar që nga nëntori i vitit 2000 organizon çdo vit konferencën shkencore të saj, një forum ku ekspertë, akdemikë, vendimarrës etj., vendas dhe të huaj, këmbejnë pikëpamjet, hedhin ide, sjellin eksperienca të ndryshme etj.
Për të vizituar faqen e vjetër të internetit, klikoni këtu